Een stuk vlees

Vlees

Een stuk vlees, wild of gevogelte bereiden is niet altijd eenvoudig. Hoe kunt u het vlees het beste bereiden? Leer de basistechnieken uit dit kookboek en combineer diverse internationale smaken. Een groot braadstuk, de perfecte biefstuk, patés en pasteien kunt u allemaal klaarmaken. Dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken!

 

Prijs: 21,20 euro excl. btw

Consumentenprijs: 24,95 euro

Hardcover, 20 x 25 cm, 336 pagina's, mei 2012

Verpakkingseenheid: 1 stuk

 

Bereken uw prijs
Kies uw kleur
Aantal kleuren opdruk
Op aanvraag
Gewenst aantal
Prijs per stuk € 25,44
Uw prijs€ 25,44
Drukkosten per stuk € 0,00
Instelkosten € 0,00
Levering € 25,00
Totaal excl. BTW € 36,20
Vlees - 1
Artikelnummer
HHK-10004553
Wijzig het gewenste aantal om direct uw korting te bekijken.
 
Ook interessant
Chinees
€2,04 per stuk (10 st)
Gelderse Pot
Prijs op aanvraag
Friese Pot
€5,10 per stuk (1 st)
Tajines & Couscous
€2,04 per stuk (10 st)
Heel Holland Bakt Feest
€20,34 per stuk (1 st)
Zalm
€2,04 per stuk (10 st)
Het lekkerste van Guus en Dick
€26,88 per stuk (10 st)
Kerst
€2,04 per stuk (10 st)
Jamie in 15 minuten
Prijs op aanvraag
Chocolade eindeloos genieten
€4,02 per stuk (1 st)