Sergio Herman is gek op de gerechten uit zijn derde boek. Dit deel leert u alles over de gerechten van oesters tot zeetong. 'Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?'
Het laatste deel van chef-kok Sergio geeft u weer een indruk van zijn culinaire en speciale gerechten. Ditmaal gaat u aan de slag met oesters, paddenstoelen, Sint-Jakobsschelpen, ui, yoghurt en zeetong. Laat u verrassen met onbekende recepten, wetenswaardigheden en tips. Sergio's passie voor koken ziet u meteen aan de prachtige opmaak van de gerechten en proeft u aan de smaakvolle ingrediënten. Een bijzondere inspiratiebron voor de bijna chef-kok!
Prijs: 14,85 excl. btw
Consumentenprijs: 17,50 euro
Hardcover, 15 x 20 cm, 112 pagina's, december 2011
Verpakkingseenheid: 1 stuk
Artikelnummer |
HHK-10004535
|
Wijzig het gewenste aantal om direct uw korting te bekijken. |