Een stuk vlees

Vlees

Een stuk vlees, wild of gevogelte bereiden is niet altijd eenvoudig. Hoe kunt u het vlees het beste bereiden? Leer de basistechnieken uit dit kookboek en combineer diverse internationale smaken. Een groot braadstuk, de perfecte biefstuk, patés en pasteien kunt u allemaal klaarmaken. Dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken!

 

Prijs: 21,20 euro excl. btw

Consumentenprijs: 24,95 euro

Hardcover, 20 x 25 cm, 336 pagina's, mei 2012

Verpakkingseenheid: 1 stuk

 

Bereken uw prijs
Kies uw kleur
Aantal kleuren opdruk
Op aanvraag
Gewenst aantal
Prijs per stuk € 21,20
Uw prijs€ 21,20
Drukkosten per stuk € 0,00
Instelkosten € 0,00
Levering € 15,00
Totaal excl. BTW € 36,20
Vlees - 1
Artikelnummer
HHK-10004553
Wijzig het gewenste aantal om direct uw korting te bekijken.
 
Ook interessant
Cupcakes cadeaukoker
€12,69 per stuk (50 st)
€11,25 per stuk (250 st)
Bubbles & Bites
€3,50 per stuk (10 st)
Indonesisch
€1,70 per stuk (10 st)
Vlees slow cooking
€15,00 per stuk (10 st)
Tajines & Couscous
€1,70 per stuk (10 st)
Sergio kookt deel 2
Prijs op aanvraag
Tapas cadeaukoker
€12,69 per stuk (50 st)
€11,25 per stuk (250 st)
Smaakvol
€21,20 per stuk (1 st)
I Love Grillin'
€12,69 per stuk (50 st)
€11,25 per stuk (250 st)
Soepen & Sandwiches
€1,70 per stuk (10 st)