Voor dit boek werd ik geïnspireerd door een Groot Idee (en bovendien een gek idee): leid een team van kansarme jongeren op tot chefs en help hen een chic restaurant in Londen te openen. Tegen alle verwachtingen in: het werkte! We hebben allemaal ontzettend veel geleerd, vooral ik, en het gaat nog steeds heel goed met Fifteen. Elk jaar komt er weer een nieuwe groep leerlingen, en er zijn nog drie andere Fifteens geopend in de rest van de wereld. Alle inspiratie, opwinding en enthousiasme die we dat jaar voelden, vind je terug in dit boek. En uiteraard hoop ik dat er iets van overspringt naar jou.
De focus van De basis van het koken ligt op verschillende kooktechnieken en stap-voor-staptips. Het introduceert ‘koken in de zak’ en Aziatisch koken. Mijn favoriete recept uit dit boek is Mijn nieuwste beste salade met druiven, dragon en geitenkaas. Ongelooflijk.
Paperback, 336 pagina’s, Nederlands, 2010
Bij een minimale afname van 10 stuks
Artikelnummer |
HHK-10002793
|
Wijzig het gewenste aantal om direct uw korting te bekijken. |