Een stuk vlees

Vlees

Een stuk vlees, wild of gevogelte bereiden is niet altijd eenvoudig. Hoe kunt u het vlees het beste bereiden? Leer de basistechnieken uit dit kookboek en combineer diverse internationale smaken. Een groot braadstuk, de perfecte biefstuk, patés en pasteien kunt u allemaal klaarmaken. Dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken!

 

Prijs: 21,20 euro excl. btw

Consumentenprijs: 24,95 euro

Hardcover, 20 x 25 cm, 336 pagina's, mei 2012

Verpakkingseenheid: 1 stuk

 

Bereken uw prijs
Kies uw kleur
Aantal kleuren opdruk
Op aanvraag
Gewenst aantal
Prijs per stuk € 25,44
Uw prijs€ 25,44
Drukkosten per stuk € 0,00
Instelkosten € 0,00
Levering € 25,00
Totaal excl. BTW € 36,20
Vlees - 1
Artikelnummer
HHK-10004553
Wijzig het gewenste aantal om direct uw korting te bekijken.
 
Ook interessant
Bubbles & Bites
€4,20 per stuk (10 st)
Tapas cadeaukoker
€15,23 per stuk (50 st)
€13,50 per stuk (250 st)
Sergio kookt deel 1
Prijs op aanvraag
Ontbijt
€2,04 per stuk (10 st)
Cupcakes cadeaukoker
€15,23 per stuk (50 st)
€13,50 per stuk (250 st)
Friese Pot
€5,10 per stuk (1 st)
Brabantse Pot
€6,06 per stuk (1 st)
Sergio thuis
€17,82 per stuk (1 st)
Sergio kookt deel 3
Prijs op aanvraag
Koffie
€2,04 per stuk (10 st)